TuinrenovatieDe voorbereiding

De basis van iedere tuinaanleg klus begint bij de realisatie van een functionele tekening. Op deze tekening staan een aantal belangrijk zaken; met name de dimensies van de tuin, de indeling van de diverse bestrating en beplanting. Hierbij is het tevens van belang dat alle technische mogelijkheden en onmogelijkheden worden meegenomen. Van der Aar tuinen is gespecialiseerd in het realiseren van een compleet aanlegplan.

Tuinaanleg, zowel voor de particulier als bedrijven!

Net zoals bij de functionele tekening is de basis van een tuin zeer belangrijk. De basis is dat voldoende grond/zand in de tuin aanwezig is voor het te realiseren ontwerp. Van der Aar beschikt over groot materieel voor het uitvoeren van diverse soorten grondverzet werkzaamheden.

Voor het aanleggen van uw droomtuin zijn er diverse materialen nodig. Door goede contacten met diverse leveranciers uit de branche, kunnen wij alle soorten materialen en beplanting leveren voor sterk concurrerende prijzen.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor het aanleggen van uw nieuwe tuin? Wij staan zowel voor particulieren als bedrijven klaar! Neem contact met ons op!