Projecten

Bekijk hier onze recente projecten

Bekijk hieronder de foto’s van een aantal projecten die we hebben gerealiseerd. Wilt u weten wat we voor uw tuin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Direct contact

Project Heemstede

Dit project was een zeer leuke renovatie waarbij een gedeelte van de struiken zijn verwijderd. Aanvullende is er een mooie haag eleagnus aangeplant. Daarnaast zijn er een aantal steeneiken geplaatst waardoor de inkijk in de woning wordt beperkt. 

Groendak

Ook voor zeer duurzame tuinen bent u bij ons aan het juiste adres. Dit gerealiseerde groendak hebben ter verkoeling van de woning aangelegd. Deze heeft een goed isolerende werking voor zowel de zomer als de winter.

Achtertuin Haarlem

In overleg met de klant hebben we hier een compleet nieuwe ontwerp gemaakt. Na akkoord zijn we aan de slag gegaan en hebben we deze mooie tuin gerealiseerd. Inclusief een mooi vlonder wat volledig op maat is gemaakt. 

Raamsingel achtertuin

Deze klant woonde pas een jaar in deze woning en wilde een compleet nieuwe tuin. Na goed overleg en het maken van een functioneel ontwerp werd het budget bepaald. Binnen een week en binnen het budget is deze mooie tui gerealiseerd. 

Kunstgras Amsterdam

Wanneer er te weinig tijd is voor het onderhoud van gras is kunstgras de perfecte oplossing. De kinderen kunnen nu weer spelen om het mooie gazon van Easylawn. 

    Ik wil weten wat er mogelijk is.

    Vul dan het formulier in en wij nemen zsm contact met u op!